Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

  • DirectionPodgorica, Cetinjski put b.b.
  • Phone+382 69 929 990

intrax pg  Facebook

Najpovoljnija cijena i najveći izbor kvalitetnih poslova

unnamedWork and Travel je program kulturne razmjene. Osnivač programa je američka vlada, a sprovodi ga Atik Plus u saradnji sa renomiranim američkim sponzorom INTRAX WORK TRAVEL.

Work and Travel je idealan program za sve studente koji redovno polažu ispite. Ovaj program studentima daje priliku da za period od par mjeseci, usavrše engleski jezik, upoznaju mnoge ljude, sklope brojna prijateljstva, upoznaju jednu potpuno drugu kulturu i zarade novac sledeću studijsku godinu.

Agencija Atik Plus posluje uspješno već dugi niz godina. Počinje da se bavi programima razmjene studenata 2014. godine nakon što se Janko vratio prvi put sa Work & Travel programa iz Amerike, prvenstevno kako bi omogućio ostalim studentima da dožive to iskustvo. Dogovorena je saradnja sa jednim od najvećih američkih sponzora Intrax-om. Već u Maju 2015. prvi studenti kreću u nezaboravnu avanturu.

Naša najbolja preporuka je veliki broj srećnih i zadovoljnih studenata koji su se vratili puni samopouzdanja i spremni su na nove izazove.