Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

  • DirectionPodgorica, Cetinjski put b.b.
  • Phone+382 69 929 990

intrax pg  Facebook

Najpovoljnija cijena i najveći izbor kvalitetnih poslova
Work and Travel

Ukoliko želite da prekinete rutinu i obogatite studentske dane, ATICPLUS vam omogućava da ljeto provedete u Americi kao učesnik Work and Travel programa. Redovnim studentima preporučujemo sezonske poslove u poznatim američkim kompanijama kao sto su Hard Rock Café, Hyatt, Mount Olympus, Princess, High Sierra Pools, ali i u mnogim drugim restoranima, hotelima i zabavnim parkovima.

Na vama je da iz naše široke ponude izaberete lokaciju. Work and Travel program svim redovnim studentima pruža mogućnost da četiri mjeseca žive i rade u Americi, da usavrše engleski jezik, steknu radno iskustvo, upoznaju novu kulturu i studente iz cijelog svijeta. Work and Travel program znači priliku da zaradite novac i obiđete svjetske atrakcije kao što su Njujork, Vašington, San Francisko, Las Vegas, San Dijego, Majami i mnoge druge.

Dođite kod nas na pripremu za razgovor sa vašim budućim poslodavcem. Donesite pravu odluku i provedite leto u Americi. Vratite se sa novim znanjem, iskustvom i samopouzdanjem.

Svi mi u ATICPLUS-u imamo iskustvo života i rada u Americi.

Work and Travel program je vrlo popularan, jer ne remeti tok studija i omogućava studentima da po povratku uspješno koriste ono što su naučili na programu.

Work and Travel je program kulturne razmene. Osnivač programa je američka vlada, a sprovodi ga ATICPLUS u saradnji sa renomiranim američkim sponzorom INTRAX WORK TRAVEL www.intraxinc.com.