Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

  • DirectionPodgorica, Cetinjski put b.b.
  • Phone+382 69 929 990

intrax pg  Facebook

Najpovoljnija cijena i najveći izbor kvalitetnih poslova
Work and Travel

ATICPLUS nudi veliki izbor sezonskih poslova širom Amerike. Najčešće su to poslovi u hotelima, restoranima, zabavnim i nacionalnim parkovima, marketima, na bazenima. Kompanije koje nude poslove zapošljavaju studente iz cijelog svijeta.

Poslove iz ponude studenti mogu odabrati na sledeće načine:

  • Traditional Job Fairs – ATICPLUS će i ove godine ekskluzivno organizovati tradicionalne Work and Travel sajmove poslova. To je jedinstvena prilika da se studenti lično upoznaju sa poslodavcima koji će doći u Beograd i prezentovati bogatu ponudu različitih poslova i destinacija. Ovo je najznačajniji događaj u godini. Sajam je i sjajna prilika za sve kandidate da porazgovaraju sa svojim budućim poslodavcima, postave pitanja i dobiju mnoge korisne informacije u vezi sa svojim boravkom u Americi. Ustaljena praksa je da se redosled intevjua sa poslodavcima određuje na osnovu datuma prijave na program.
  • Skype Job Fairs – ATICPLUS će i ove godine imati veliki broj poslodavaca koji će zapošljavati studente na Skype Job Fair-u. Ovakvi događaji se organizuju u našoj kancelariji. Redosled po kome će studenti ići na intervju će biti određen prema datumima prijave na program, osim u slučaju kada poslodavac zahtjeva drugačije.
  • Direct Hiring (Regular Job Pool) – ATICPLUS periodično šalje liste poslova svim prijavljenim kandidatima. Work and Travel kandidati koji su se prijavili za ovakve poslove trebalo bi da ispunjavaju unaprijed definisane zahtjeve posla (znanje engleskog jezika, iskustvo i slično). U slučaju da se prijavi više studenata nego što ima raspoloživih pozicija, prednost će imati studenti koji su se ranije prijavili na program.
x

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da nam postavite neko pitanje, ili kritiku, molimo vas popunite polja ispod ovog teksta. Bićete kontaktirani u što kraćem vremenskom roku.
Molimo vas popunite sva naznačena polja.