Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

  • DirectionPodgorica, Cetinjski put b.b.
  • Phone+382 69 929 990

intrax pg  Facebook

Najpovoljnija cijena i najveći izbor kvalitetnih poslova
Internship

ATICPLUS ima u ponudi dva vrlo slična programa, koji podrazumjevaju rad u struci. To su Internship i Career Training. Osnovne razike između ova dva programa su u uslovima za kvalifikovanje i periodu trajanja programa.

  • Internship program – namjenjen je redovnim studentima završne godine studija (osnovnih ili postdiplomskih) ili diplomcima koji su završili studije prije manje od godinu dana. Za Internship program radno iskustvo nije neophodno. Maksimalno trajanje programa je 12 mjeseci.
  • Career Training program – namjenjen je redovnim studentima završnih godina (osnovnih ili postdiplomskih studija) sa minimum pet godina radnog iskustva u struci ili diplomcima sa minimum godinu dana rada u struci. Za diplomce nije bitno koliko je vremena prošlo od datuma diplomiranja. Maksimalno trajanje ovog programa je 18 mjeseci, izuzev za oblast hotelijerstva gdje program najduže može trajati 12 mjeseci.

Ključan preduslov za kvalifikovanje za Internship/Career Training program je da polje studija bude usklađeno sa strčnom oblašću u kojoj će kandidat raditi.