Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

  • DirectionPodgorica, Cetinjski put b.b.
  • Phone+382 69 929 990

intrax pg  Facebook

Najpovoljnija cijena i najveći izbor kvalitetnih poslova
Au Pair

AuPairCare Academia – Divan početak

Dobrodošlicu na aerodromu, poželeće vam Au Pair Care osoblje i organizovati prevoz do hotela. Na početku dobijate višednevnu obuku za bolje razumevanje američke kulture, kao i korisne savete za rad sa decom i život u Americi. Ova orijentacija se održava u luksuznom hotelu Šeraton, gde imate obezbeđen smeštaj, obroke i trening. Upoznaćete devojke iz celog sveta, zajedno učestvovati u ovoj važnoj pripremi i videti Njujork.

Obuka obuhvata sledeće: uloga i odgovornost kao Au Pair, razvoj i bezbednost dece, obuka za prvu pomoć, igre i aktivnosti za razvoj dece, američka kultura i predstavljanje tipične američke porodice, vožnja u Americi…

Kurs na lokalnom koledžu je obavezni deo programa i plaća ga porodica domaćin. Iskoristite priliku da usavršite znanje engleskog jezika ili upišete neki drugi kurs za koji ste zainteresovani. Ovo je i prilika da proširite krug prijatelja.

Putovanja. Au Pair program daje sjajnu mogućnost da putujete tokom dodatnih mesec dana na kraju programa. Možete da posetite neke od živopisnih gradova (Njujork, Čikago, San Francisko, Majami, Los Anđeles, Las Vegas), Nijagarine vodopade, nacionalne parkove… Godišnji odmor možete da provedete na nekoj od poznatih destinacija: Florida, Havaji, Kalifornij. Mogucnosti su neograničene!

Au Pair Care vodi računa o vama u Americi. U Americi vam stoji na raspolaganju lokalna koordinatorka koja će vas posetiti, objasniti program i organizovati jednom mesečno druženje sa drugim Au Pair devojkama.